News

Back

CSC mukana korkeakoulujen IT-päivillä Jyväskylässä

Vuosittain järjestettävät IT-päivät ovat opetustoimialan IT-ammattilaisten tärkeimpiä tapahtumia, joka kerää yhteen korkeakoulujen IT-päättäjiä ja erityisalojen asiantuntijoita. Tänä vuonna on tapahtuman 40. juhlavuosi, ja tilaisuuden näyttämönä toimii Jyväskylän Paviljonki 8.–9. marraskuuta.

CSC on jälleen vahvasti mukana ohjelmassa. Voit päivittää tietosi CSC:n tarjoamista palveluista pisteellämme tai käydä kuuntelemassa asiantuntijoidemme puheenvuoroja koulutuksen ja tutkimuksen datalähteistä, Suomen korkeakoulujen ja tutkimuksen tietoverkko Funetin uudistuksesta, CSC:n pilvipalveluista korkeakouluille sekä tietosuoja-asetuksen vaikutuksista korkeakoulujen arkeen.
 


KUVA: THINKSTOCK
 

Kuule lisää palveluistamme ja osallistu arvontaan!

Ständillämme on ohjelmaa läpi IT-päivien. Asiantuntijamme kertovat, mitä uusia tai uudistettuja palveluja korkeakoulut voivat CSC:n kautta saada. Pääset tutustumaan esimerkiksi data-analytiikan näppärään työkaluun Notebooksiin, Vipuseen sekä videotallennepalvelu Funet Etuubi Kalturaan. Jättämällä yhteystietosi voit samalla osallistua ravintolalahjakortin arvontaan.

CSC:n järjestämä ohjelma alkaa varhain keskiviikkoaamuna jo ennen virallista IT-päivien ohjelmaa palveluidemme esittelyillä Jyväskylän Paviljongin Felix-kokoustilassa.

klo 9:00 Notebooks, Aleksi Kallio
klo 9:30 Funet Etuubi Kaltura, Dan Holm
klo 10:00 Vipusen hyödyntäminen korkeakoulujen tiedolla johtamisessa, Jutta Virolainen

IT-päivät ovat tiedonvaihdon ja mukavan yhdessäolon foorumi, ja yhä enemmän sitä, kun CSC:n in house -asema korkeakoulujen omistamana toimijana on nostanut uusia ajankohtaisia asioita ja palveluita yhteiselle agendallemme, kertoo myynnistä ja kumppanuuksista vastaava johtaja Pekka Uusitalo CSC:ltä.

Tapahtuman järjestävät Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu yhdessä alan yritysyhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Lisätietoja:

CSC IT-päivillä
Tapahtuman virallinen verkkosivu
Käyttäjätunnistusjärjestelmä Haka