News

Back

CSC tukemassa oppimisen ja opettajuuden muutosta

Valtakunnalliset opetuksen kehittämiseen ja korkeakoulupedagogiseen tutkimukseen keskittyvät Peda-forum-päivät järjestetään tänä vuonna 14.–16.8. Turussa. Järjestäjänä toimii Turun yliopisto muiden Turun korkeakoulujen, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian kanssa. Tapahtuman kantavana pääteemana on opettajuuden muutokset tulevaisuuden visionäkökulmasta ja teemaa lähestytään muun muassa digitalisaation, oppimisympäristöjen ja ohjaustyön näkökulmasta. 

Päivät alkavat verkostoitumistapaamisilla ja jatkuvat avainpuheenvuoroilla sekä rinnakkaissessioilla ja päättyvät paneelikeskusteluun. Peda-forumin ohjelmaan voit tutustua tästä.


Kuva: ThinkStock

CSC edistää yhteentoimivien ratkaisujen syntymistä opetuksen digitalisaation ja tulevaisuuden oppimisympäristöjen alueella ja rakentaa oppijoille, opettajilla ja koulutuksen järjestäjille palveluita. Tänä vuonna CSC osallistuu Peda-forumin ohjelmaan monella tavalla. 

Järjestämme Peda-forumin yhteydessä Exam-konsortioon kuuluvien korkeakoulujen pääkäyttäjille tapaamisen. Sähköisen arvioinnin kehittäminen on työn alla myös Digicampus-kehittämishankkeessa, jossa rakennetaan korkeakouluille yhteentoimivaa, modernia digitaalista oppimisympäristöä.    

Päivien aikana järjestetään tapaaminen myös opetushallinnon vaikuttavuustietopalvelu Arvon yhteyshenkilöille sekä työpaja opiskelijapalautteen hyödyntämisestä opetussuunnitelmatyössä. Tilaisuudet toteutetaan yhteistyössä Kandipalaute-yhteyshenkilöverkon kanssa. Kantavana tavoitteena on jakaa hyviä käytäntöjä opiskelijapalauteprosessin toteutukseen, löytää yhteinen tavoitetila ja konkreettisia keinoja esimerkiksi vastausaktiivisuuden kehittämiseen sekä tulosten hyödyntämisen tehostamiseen.

Tervetuloa tapaamaan CSC:n edustajia ständillemme, tutustumaan koulutuksen ja opetuksen palveluihimme sekä keskustelemaan siitä miten yhteistyössä voimme tukea oppimista ja opettajuutta tulevaisuudessa! 


Lisätietoa: Lue lisää:

Arvosta opiskelijapalautetta!
Tenttimisen tulevaisuutta tehdään tänään