News

Back

Funet-yhteisö kokoontuu 4.–5.6.2018

Kansallisen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funetin Tekniset päivät saapuvat jälleen. Tänä vuonna kaksipäiväinen tapahtuma sijoittuu Helsingin Musiikkitalolle 4.–5.6. Tapahtuma kerää yhteen Funetin hallinnolliset ja tekniset henkilöt keskustelemaan ajankohtaisista verkkoon liittyvistä teemoista.

Maanantai 4.6. on tekninen päivä, jolloin luvassa on esityksiä Funetin ajankohtaisista aiheista muun muassa palveluihin ja tietoturvaan liittyen. Tilaisuudessa kuullaan esimerkiksi miten FUNET-verkon sukupolvipäivitykseen tähtäävä FUNET 2020 -hanke etenee ja käydään läpi Funet Miitti -videoneuvottelupalvelun toiminnallisuuksia. 4.6. järjestetään myös Funet-vuosikokous, johon kutsutaan erikseen Funet-organisaatioiden hallinnolliset yhteishenkilöt. Tiistaina 5.6. ohjelma jatkuu verkko- ja videoteknologioihin liittyvillä työpajoilla.

Tilaisuus tarjoaa Funet-verkon käyttäjille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, tavata Funetin asiantuntijoita sekä antaa palautetta verkon toiminnasta vastaavalle CSC:lle.

Lisätietoja Funetin Teknisten päivien tarkemmasta ohjelmasta ja ilmoittautumislinkin löydät täältä (vaatii sisäänkirjautumisen). Ilmoittautuminen on avoinna 30.5.2018 saakka.

CSC:n ylläpitämä ja kehittämä Funet-verkko tarjoaa huippunopeita ja ruuhkattomia tietoliikenneyhteyksiä korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja muille verkon käyttäjille niin, että heillä on käytössään laadukkaat yhteydet opetukseen, tutkimukseen ja yhteistyöhön Suomessa ja kansainvälisesti.

Lisätietoa:

Ohjelmasivu ja ilmoittautuminen (vaatii sisäänkirjautumisen)

Kyselyt: Janne Oksanen, tuotepäällikkö, Funet,
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus oy
sähköposti: etu.sukunimi@csc.fi