Uutisia

null Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisoitumisen ja ICT:n yhteisseminaari 8.12.2020

Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisoitumisen ja ICT:n yhteisseminaari 8.12.2020

Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisoitumisen ja ICT:n ohjausyhteistyö on ammattikorkeakoulujen, yliopistojen, tutkimuslaitosten sekä opetus- ja kulttuuriministeriön vuorovaikutusta keskenään ja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Korkeakoulujen tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmä järjestää yhteisseminaarin ohjausyhteistyön ryhmien ja verkostojen edustajille 8.12.2020 klo 12:00-15:30 Zoom-palvelussa. Seminaari on tarkoitettu ohjausyhteistyön ryhmien jäsenille sekä korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten verkostojen edustajille.

Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisoitumisen tiekartta ja ka.csc.fi-portaalin toimintaympäristöä jäsentävät tilannekuvat ovat opetus ja kulttuuriministeriön ylläpitämä tapa jakaa asioita yhteiseen tietoisuuteen.

Kaikki ovat tervetulleita esittämään uusia asioita tai tarkennuksia tilannekuviin eli tiekartalle ja portaalin muihin osiin. Pyydämme korkeakoulutuksen ja tutkimuksen verkostoja ja ICT:n ohjausyhteistyöhön osallistuvia ryhmiä validoimaan ja osaltaan tuottamaan sisältöä yhteisille tilannekuville. Syksyn aikana verkostojen ja ryhmien nostamien päivitysten myötä tilannekuvat käsitellään ohjausyhteistyön ryhmien ja verkostojen yhteisseminaarissa 8.12.2020. 

Ilmoittautuminen seminaariin 2.12. mennessä

Lisätietoja seminaarista