Uutisia

CSC AMK-päivillä 2022

CSC AMK-päivillä – Tekoäly ja tietovarannot korkeakoulun TKI-johtamisen tukena

CSC osallistuu kumppanina 4.–5.5.2022 järjestettäville AMK-päiville Metropolia ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella. AMK-päivät on CSC:lle merkittävä mahdollisuus tavata omistajiaan, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Tämän vuoden AMK-päivien ohjelman teemana on "Oivalluksia osallistuen". CSC tuo AMK-päiville näkökulmia ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnan johtamisen ja vaikuttavuuden arvioinnin kehittämiseen.AMK-päivillä CSC yhdistää voimansa ja osaamisensa yhteistyökumppani Headain kanssa. Esittelemme Tiedejatutkimus.fi-palvelua sekä Headain kanssa yhteistyössä tehtyä tekoälydemoa ammattikorkeakoulujen näkökulmasta. CSC:n ja Headain TKI data-café on tarkoitettu kaikille oman korkeakoulun TKI-toiminnan johtamisen ja vaikuttavuuden arvionnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Tarkoituksena on esitellä Tiedejatutkimus.fi-palvelua ja hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia korkeakoulujen TKI-toiminnan kehittämisessä. TKI data-caféssa esiteltävässä demossa Headain SDG-työkalua on käytetty tunnistamaan kestävän kehityksen tavoitteiden kattavuutta ammattikorkeakoulun julkaisuissa. Paikalla on asiantuntijatiimi, jolle voi rohkeasti esittää kysymyksiä tai muuten vain jutella hyvän kahvin äärellä. 

Café on auki molempina päivinä varsinaisen ohjelman tauoilla. Meidät löytää ruokasalin vierestä, kokoustilasta MPA1014. Tervetuloa!