CSC työnantajana

CSC on Suomen oma tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, kulttuurille, julkishallinnolle ja  yrityksille niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

CSC on edelläkävijä tiedonhallinnassa ja tietojärjestelmien yhteentoimivuuden tekijänä. Tarjoamme tiedeyhteisön käyttöön Suomen tehokkaimman laskentaympäristön, huippunopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet, tieteen tietotekniikan palvelut ja laajat kansainväliset yhteistyöverkostot. Kattavat asiantuntijapalvelumme auttavat tutkijoita saavuttamaan tieteellisiä läpimurtoja.

Tämän kaiken teemme arvojemme mukaisesti: Yhdessä osaamme ja välitämme – vastuullisesti.

 Hae meille töihin Katso avoimet työpaikat!
 

" CSC:n tehtävä, tieteen ja tutkimuksen tukeminen ja sitä kautta Suomen kilpailukyvyn parantaminen, ovat tavoitteita, jotka koen tärkeiksi myös henkilökohtaisella tasolla – siksi niiden edistäminen omassa työssä tuntuu mielekkäältä ja palkitsevalta."
EU- ja yhteiskuntasuhteiden kehityspäällikkö Irina Kupiainen
 

Mitä tarjoamme?

Monipuolisia töitä ja etenemismahdollisuuksia

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa ilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.
 

" CSC:llä pääsen todella kokeilemaan eri teknologioiden rajoja ja tekemään yhteistyötä aidosti kansainvälisessä ympäristössä. En ole nähnyt kahta samanlaista työpäivää, ja uuden oppiminen pitää työn mielenkiintoisena."
Järjestelmäasiantuntija Kalle Happonen

Mukavan ja taitavan joukon asiantuntevia työkavereita

Joukko ystävällisiä, työstään innostuneita, mieleltään uteliaita ja alati sisukkaita CSC:läisiä takaavat työmme erinomaisen laadun. Työyhteisömme jäseniä kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti. Rohkaisemme kaikkia läpinäkyvään tiedon jakamiseen ja avoimeen keskusteluun.
 

" Yhteishenki täällä on älyttömän hieno ja työkaverit ovat enemmän kuin vain työkavereita. He kannustavat, ohjaavat, mentoroivat ja häikäisevät osaamisellaan. Saan työstäni palautetta, ja osaamistani arvostetaan ja kehitetään oikeaan suuntaan."
EU- ja yhteiskuntasuhteiden koordinaattori Johanna Kaunisvaara

Viihtyvyyttä ja hyvinvointia

Viihtyisät, inspiroivat ja modernit tilat innostavat monimuotoiseen yhdessä työskentelyyn tai keskittymistä vaativissa työtehtävissä voi valita hiljaisen tilan. Tarjoamme henkilöstölle joustavat työaika- ja lomajärjestelyt sekä etätyömahdollisuuden.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä erilaisia tuettuja liikuntamahdollisuuksia. Tapaamme toisiamme muun muassa kulttuuritapahtumissa sekä pilateksen, sählyn, juoksun, rantalentopallon, kuntopiirin ja kamppailukerhon merkeissä. Tiloissamme on myös kuntosali ja saunat.

CSC:llä on erinomainen työterveyshuolto. Työpäivän aikana voit halutessasi käydä hieronnassa. Muihin etuuksiin kuuluu muun muassa laaja terveysturvavakuutus.

Työllistämme parhaillaan noin 280 asiantuntijaa, ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia.
 


Kiinnostuitko?

 Katso avoimet työpaikat!

Työnhakuun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä osoitteeseen rekry@csc.fi.

Työntekijöidemme etuja

  • tulospalkkiojärjestelmä
  • työterveyshuollon palvelut ja työpaikkahieroja
  • etätyömahdollisuus sekä joustavat työaika- ja lomajärjestelyt
  • oman osaamisen kehittäminen
  • liikunta- ja kulttuurisetelit
  • monipuoliset tuetut liikunta-, virkistys ja harrastusmahdollisuudet

Näin löydät meidät

CSC:n toimipisteet sijaitsevat Espoon Keilarannassa ja Kajaanissa Renforsin Rannassa.

 Näin löydät CSC:lle

 Käy lukemassa asiantuntijoidemme uratarinoita kesätyökamppissivulta!