Asiakaskoulutuspalvelut

CSC tarjoaa monipuolista ja laadukasta koulutusta tieteellisen laskennan, tietoverkkojen ja tiedonhallinnan aloilta. Tutustu CSC:n koulutustarjontaan.

Tuemme suomalaisten yliopistojen, korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja valtionhallinnon työtä tarjoamalla intensiivisiä kursseja, työpajoja ja muita tapahtumia, joissa käsitellään uusimpia teknologioita, menetelmiä ja tarpeellisia käytännön taitoja tietotekniikan eri alueilta.

Lisäksi CSC

  • tukee korkeakoulujen opetusta jakamalla opetusmateriaalia
  • kehittää koulutuksia, jotka voidaan liittää laajempaan opintokokonaisuuteen
  • tarjoaa modernit ja hyvin varustellut koulutustilat
  • osallistuu eurooppalaisiin koulutusyhteistyöaloitteisiin ja -verkostoihin.
     

Laadukas koulutustarjonta

CSC järjestää vuosittain lähes 100 koulutustapahtumaa, mm. kursseja, työpajoja ja seminaareja tavoittaen tuhansia osallistujia. Luennoitsijoina ja kouluttajina toimivat laskennallisen tieteen, tietoverkkojen ja tiedonhallinnan huippuosaajat.

Koulutusten tavoitteena on tuottaa välitöntä ja merkittävää hyötyä päivittäiseen tutkimustyöhön ja koulutukseen. Kursseilla perehdytetään CSC:n infrastruktuurin tehokkaaseen käyttöön ja välitetään tietoa tieteen tietotekniikasta sekä edistetään osallistujien kansallista ja kansainvälistä verkostoitumista.

CSC on valittu yhdeksi  johtavista PRACE-koulutuskeskuksista (PRACE Training Centre) Euroopassa, joten tuomme huipputason tieteellisen laskennan koulutusta suomalaisten saataville.

Koulutustilat

CSC vuokraa koulutustilojaan myös muille käyttäjille. Asiakkaamme voivat käyttää tietokoneluokassamme myös omia ohjelmistojaan, niistä erikseen sovittaessa. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan koulutustilojamme, ota yhteyttä meihin (courses@csc.fi).

Räätälöity koulutus

CSC:n koulutustarjontaan kuuluvia kursseja voidaan myös yhdistää ja räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. CSC voi järjestää työpajoja ja kursseja myös asiakkaan omissa tiloissa, esimerkiksi korkeakoulujen tietokoneluokat sopivat hyvin useiden kurssien järjestämiseen. CSC huolehtii tarvittaessa myös etäyhteyden järjestämisestä. Räätälöityjen koulutusten hinnoittelu on tapauskohtaista.

Haluatko lisätietoja CSC:n asiakaskoulutuspalveluista?

Ota yhteyttä meihin ja kerromme mielellämme lisää!

 

 

 

Tiina Leiponen

 

 

 

Marina Bouianov

Tiia Pulli

 

 courses@csc.fi

Koulutusta tarjoavat myös yhteistyökumppanimme:

PRACE Training Portal
http://www.training.prace-ri.eu

ELIXIR Training Portal
https://tess.elixir-uk.org/

Nordic HPC Training
https://neic.nordforsk.org/training/

RDA Training
http://europe.rd-alliance.org/training-programme