CSC Summer Jobs

Progress begins with a curious mind

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi, kokeilemaan, keksimään ja innostumaan? Etsimme jälleen ensi kesäksi peräti kahtakymmentäviittä harjoittelijaa!

#CSCsummerjobsCSC on valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Tarjoamme ja kehitämme korkeatasoisia ICT-palveluja, niin että asiakkaamme voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. (Knoppitietona mainittakoon, että CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.) Harjoittelijana sinulla on mahdollisuus työskennellä ainutlaatuisten työtehtävien parissa ja kehittää osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Työkaverisi ovat kannustavia ja työstään innostuneita, alansa vankkoja asiantuntijoita – heihin voit tutustua tästä.

Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo kokemusta tietotekniikasta tai paloa edistää CSC:n ajamia arvoja yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän keinoin. Pystyt yhdistämään uusimmat opinnot käytännön osaamiseksi. CSC:llä pääset työskentelemään esimerkiksi ohjelmoinnin, laitepalveluiden, tutkimustiedon hallinnan, yhteiskunnallisen vaikuttamisen tai oppimisanalytiikan parissa sekä osallistumaan erilaisiin ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Kiinnostuitko? Tarkempia tietoja mielenkiintoisista tehtävistä ja niiden sisällöistä löydät hakemuslomakkeelta. Kesätöiden kesto on 3–4 kuukautta ja ne sijoittuvat tyypillisesti touko–elokuuhun. Tutustu meihin tarkemmin CSC:n verkkosivuilla tai kysy lisää osoitteesta rekry@csc.fi. Voit myös halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Tervetuloa joukkoomme!

 
 

Harjoittelijoiden kokemuksia 2018

"Työtehtäväni ovat monipuolisia, mutta lyhyesti sanottuna työskentelen paikkatieto-ohjelmistojen parissa ja pyrin helpottamaan Taito-superklusteria käyttävien tutkijoiden työtä. Olen esimerkiksi tehnyt GIS ohjelmistojen asennuksia ja päivityksiä Taitossa. Olen päässyt kokeilemaan uusia asioita CSC:llä, kuten työskentelemään virtuaalisten rasteri datasettien kanssa ja kääntämään ohjelmistoja klusteriympäristössä."
Elias Annila, harjoittelija. Tutkimuksen palvelut, tiedealatuki.

"Työskentelen koulutustilastoinnin parissa ja suunnittelen korkeakouluille sopivia mittareita, esimerkiksi itsearviointia varten. Sen lisäksi olen tutustunut maailmalla käytettäviin oppimisanalytiikan menetelmiin ja standardeihin. Parasta työssäni ovat monipuoliset tehtävät, joissa täytyy soveltaa erilaisia ongelmanratkaisutaitoja sekä mahdollisuus oppia uusia ohjelmistoja ja ohjelmointikieliä."
Olga Heino, harjoittelija. Koulutuksen palvelut, tutkimustiedon hallinta ja yhteentoimivuus.
"Ylläpidän ja päivitän tutkijoiden käyttämän Remote Desktop -palvelun Windows-palvelimia. Lisäksi kehitän uutta etätyöpöytäjärjestelmää sekä Windowsille että Linuxille. Olen eri projekteissa oppinut paljon uuden palvelun kehittämisestä ja erilaisten ohjelmointikielien käytöstä."
Jerry Träskelin, junior järjestelmäasiantuntija. Kulttuurin ja julkishallinnon palvelut, räätälöidyt ICT-palvelut kirjastoille, arkistoille ja museoille.
"Työssäni seuraan ja analysoin ICT-kysymyksiin liittyviä poliittisia trendejä. Lisäksi osallistun CSC:n lausuntojen valmistelutyöhön muun muassa keräämällä tietoa ja luonnostelemalla lausuntoja yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. CSC:llä vaikutamme kansainvälisellä tasolla moniin kiinnostaviin teemoihin ja täällä olen saanut mahdollisuuden edistää sekä yhteiskunnallisesti että itselleni tärkeitä koulutus- ja tiedepoliittisia teemoja."

Jesse Oikarinen, harjoittelija. Tutkimusinfrastruktuurit, EU ja yhteiskuntasuhteet.