CSC Koulutukset ja tapahtumat ovat muuttaneet

Löydät tulevat koulutukset ja tapahtumat osoitteesta www.csc.fi/asiakaskoulutus.

Tämä sivusto on arkistoversio eikä sitä enää päivitetä
 

Siirry CSC:n koulutuskalenteriin

Ohjelmistohankinnoista vastaavien yhteyshenkilöiden tapaaminen 22.5.2013

Ohjelmistohankinnoista vastaavien yhteyshenkilöiden tapaaminen 22.5.2013
Päiväys: 23.05.2013 13:00 - 23.05.2013 16:00
Location details: -
Kieli: english-language
Hinta: -

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteinen Lisenssi-SIG -ryhmä kutsuu kaikkien korkeakoulujen hankintayhteyshenkilöt tapaamiseen CSC:lle 22.5. klo 13.00 kehittämään korkeakoulujen ohjelmistolisenssien hankintayhteistyötä.

Lisenssi-SIG –ryhmän tehtävä on kehittää kaikkien korkeakoulujen ohjelmistolisenssien yhteishankintaa sekä seurata korkeakoulujen ohjelmistohankintojen toteutumista ja ylläpitoa, sekä jakaa siitä tietoa korkeakoulujen hankintayhteyshenkilöille.

Hankintayhteistyön tavoitteena on muun muassa neuvotella mahdollisimman edulliset hankintahinnat koko korkeakoulusektorille, etsiä parhaita yhteisiä korkeakouluille soveltuvia ohjelmistoja, toteuttaa yhteiskilpailutuksia, ylläpitää lisenssikarttaa, lisätä hankintojen kustannustehokkuutta ja laatua sekä lisätä hankinta-asiantuntijoiden yhteistyötä ja tiedonvälitystä.


Tilaisuuteen toivotaan jokaisen yliopiston ja  ammattikorkeakoulun  hankinnoista vastaava henkilö tai hänen varahenkilönsä. Kokouksessa sovitaan mm. uuden hankintayhteistyön toimintatavoista ja pelisäännöistä. Tilaisuuden yhteydessä kerätään kaikkien korkeakoulujen ohjelmistojen hankintayhteyshenkilöiden yhteystiedot, joista muodostetaan hankintayhteyshenkilöstöjen yhteinen sähköpostilista sekä työryhmäympäristö eDuuni -järjestelmään.

Tavoitteena on jatkossa  järjestää ainakin kerran vuodessa yhteinen korkeakoulujen hankintayhteyshenkilöiden tapaaminen. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään siis 22.5.2013 klo 13-16 CSC:n tiloissa Keilaniemessä Espoossa.Tilaisuuteen voi osallistua myös videoneuvotteluyhteydellä.

Osallistu videoneuvotteluun tästä.
Program
Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.