CSC:n varautuminen koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen

CSC suhtautuu pandemiatilanteeseen vakavasti ja pyrkii kaikella toiminnallaan turvaamaan henkilöiden hyvinvoinnin ja palveluidensa jatkuvuuden. Palvelumme ja palvelutuotantomme toimivat normaalisti. Lisäksi noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita koronaviruksen (COVID-19) leviämisen hillitsemiseksi. Tältä sivulta löydät kootusti tietoa CSC:n toiminnasta poikkeustilanteen aikana.

Ajankohtaista


Koulutusta ja tutkimusta tukevat palvelut poikkeustilanteessa

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa laajalti yhteiskunnan ja organisaatioiden toimintaan. Asiakkaidemme avuksi lisäämme tiedotusta koulutusta ja tutkimusta tukevien palveluiden tilanteesta, esimerkiksi etätyöskentelyä tukevista palveluista sekä mahdollisista poikkeuksista palveluissa.

Ylläpidämme jaettua tilannekuvaa korkeakoulujen ja CSC:n yhteistyöalueella.  

Siirry sivustolle

 

Resursseja koronaviruspandemian vastaiseen tutkimukseen

CSC osallistuu COVID-19-pandemian vastaisiin toimiin ja varaa resursseja tähän tarkoitukseen. Jos työskentelet suoraan pandemiatutkimukseen liittyvässä projektissa, otathan yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

Peruutamme toistaiseksi asiakaskoulutukset, tapaamiset ja muut tilaisuudet tiloissamme

Jatkamme kuitenkin asiakaskoulutuswebinaareja sekä aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiimme ja muihin sidosryhmiimme etäkokouksien, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Lisätietoja saat myös omalta yhteyshenkilöltäsi CSC:llä.


 

Mediakontaktit:Minna Lappalainen
markkinointi- ja viestintäjohtaja
050 3150 235 

Nina Lundahl
markkinointiviestintäpäällikkö
050 5982 298