Visio

CSC on asiakkaiden arvostama, toimialallaan kansainvälisesti korkeatasoinen digitaalisten palvelujen tarjoaja. Uskomme, että maailma ja ihmisten tulevaisuus muuttuu paremmaksi tutkimuksen, koulutuksen ja tiedolla johtamisen avulla. Siksi edistämme niitä kaikella osaamisellamme.

Visiomme kumpuaa halustamme edistää valoisaa ja kestävää tulevaisuutta. Saavutamme visiomme asiakkaiden menestyksen kautta, johon pyrimme kolmella eri päämäärällä.

Asiakkaiden arvostama

Olemme luotettava kumppani. Autamme asiakasta kehittymään, oivaltamaan ja onnistumaan kuunnellen, keskustellen ja kehittämällä palveluita läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

 

Kansainvälisesti korkeatasoinen

Tähtäämme kansainvälisesti korkeatasoiseen laatuun, jolla edistämme Suomen kilpailukykyä. Osallistumme ja vaikuttamme toimialamme kansainväliseen kehitykseen ja kotiutamme myös kansainvälistä osaamista ja rahallisia hyötyjä suomalaisen yhteiskunnan käyttöön.

Digitaalisten palvelujen tarjoaja

Edistämme toimialansa digitalisaatiokehitystä niin, että tietotalouden ja tutkimuksen perustana oleva data on asianmukaisesti hallittua ja sen avulla saavutetaan lisäarvoa. Huolehdimme, että ohjelmistot ja data ovat yhteentoimivia, uudelleenkäytettäviä ja helposti saatavilla.