SuomiAreena-paneelissa 13. heinäkuuta käydään keskustelua lobbaamisesta sekä Suomen ja suomalaisten EU-vaikuttamisesta. Miksi Suomi jää jälkeen muita Pohjoismaita? Miksi emme vahvemmin aja omaa asiaamme, ja valuvatko yhteiset EU-rahat muihin maihin? Tilaisuudessa ääneen pääsevät kokeneet Brysselin vaikuttajat, poliittiset päättäjät ja T&K-rahoitushauissa menestyneet edelläkävijät. Nyt on aika lopettaa puhuminen EU:sta hahmottomana jättiläisenä. Keskitytään sen sijaan aitoihin konkreettisiin hyötyihin meille kaikille suomalaisille.


Aika ja paikka:
Kaupungintalon piha, Pori
torstaina 13. heinäkuuta
kello 17.00–18.15

Katso paneelikeskustelu MTV Katsomossa: www.katsomo.fi/#!/jakso/786936.
Tilaisuuden juontaa Jukka Niva (Yle).
 

 


Tule mukaan kesän kiinnostavimpaan keskustelutilaisuuteen!


Lisätietoja
Sari Multala
Kokoomus

Sari Multala on kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, urheiluvaikuttaja ja kilpapurjehduksen kolminkertainen maailmanmestari. Lobbaaminen tarkoittaa Multalalle ennen kaikkea asioihin vaikuttamista.

Miapetra Kumpula-Natri
SDP

Miapetra Kumpula-Natri on ollut Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 2014. Hän toimi kansanedustajana vuosina 2003–2011 ja johti muun muassa EU-asioiden Suurta valiokuntaa.

Minna Palmroth
Helsingin yliopisto

Minna Palmroth on laskennallisen avaruusfysiikan professori Helsingin yliopistossa. Hän on yhdessä tiiminsä kanssa kehittänyt alansa maailman johtavan avaruussään simulaatiomallin, Vlasiatorin.

Panu Laturi
N2 Comms

Panu Laturi toimii johtavana asiantuntijana N2 Comms -viestintätoimistossa. Vaikuttamisviestintää tekevässä yrityksessä lobbaus on arkea ja tähtää asiakkaan tukemiseen, mistä syystä Laturi tunnustautuu lobbariksi itsekin.

Anni Hellman
Euroopan komissio, DG-CONNECT

Anni Hellman on toiminut heinäkuusta 2016 lähtien apulaispäällikkönä Euroopan komission osastossa Viestintäverkot, sisältö ja teknologia. Työssään hän pohtii sosiaalisen median rahoitukseen, mediakentän muutokseen ja medioiden lähentymiseen liittyviä kysymyksiä.

Ismo Kauppinen
Gasera Oy

Ismo Kauppinen on Gasera Oy:n toimitusjohtaja, yksi pääomistajista sekä perustajajäsen. Gaseran lisäksi Kauppinen toimii myös muissa startupeissa sijoittajana, hallitusroolissa ja perustajana.

Kaisa-Maria Soro-Pesonen
Kreab Brysseli

Kaisa-Maria Soro-Pesonen toimii osakkaana EU-vaikuttajaviestintään erikoistuneessa Kreab-viestintätoimistossa Brysselissä. Hän on omien sanojensa mukaan ”hurahtanut politiikkaan ja Eurooppaan”.